Szervíz

A szerviz nagyon fontos a Gollmann számára

Tudjuk, hogy csak egy megbízhatóan működő gyógyszertári automata nyújt megfelelő hozzáadott értéket az Ön számára. Folyamatosan bővülő csapatunk magyar nyelvű szervizt és karbantartást nyújt a nap 24 órájában.

Minden szerviztevékenységet a Hallei (Saale) székhelyünkön található nemzetközi szolgáltató központból irányítunk. Számos telefonos ügyfélszolgálati dolgozó segít Önnek az automata működésével kapcsolatos kérdések esetén. 24/7 elérhetők vagyunk, éjszakai és sürgősségi ügyelet idején is rendelkezésére állunk. Súlyos esetben, ha a telefonos segítség már nem elegendő, akkor elküldjük 50 szerviztechnikusunk egyikét, aki rövid időn belül Önnél van és hozzáértő módon elhárítja a hibát. Annak érdekében, hogy erre ne kerüljön sor, előre gondoskodunk az automata megbízható működéséről. 

Image
image

Szervízkapcsolat

Az Ön Szervizkapcsolata csak az egyike a Gollmann 50 szervíztcenikusának akik az Ön robotjának zavarmentes működéséért felelősek. Az Ön szervíztechnikusa koordinálja a megelőző karbantartásokat és az Ön személyes kapcsolata, ha helyszíni beavatkozás szükséges
image

Helyszíni oktatás / felhasználói tréning

A üzembe helyezés után az oktatást végző munkatársunk még néhány napig a helyszínen marad. Az automatával kapcsolatos különböző feladatok így kipróbálhatók és betanulhatók.
Ezen kívül rendszeresen tartunk oktatást cégünk telephelyén Halléban (Saale). Így nem csak a tudását frissítheti fel, hanem kicserélheti tapasztalatait más felhasználókkal, és tanulhatnak egymástól.

image

Partnertalálkozó

A hallei (Saale) helyszínen rendszeresen kínálunk házon belüli oktatásokat úgynevezett felhasználói találkozók keretében. A résztvevők kis oktatási csoportokban elmélyíthetik az automatával kapcsolatos ismereteiket, és tapasztalatot cserélhetnek más Gollmann felhasználókkal kötetlen, nem munkahelyi légkörben. Számos ügyfelünk örömmel él ezzel a lehetőséggel. Mert ahogy a mondás szól: élethosszig tartó tanulás.

Kompetens szakembereink egy nap alatt állomásról állomásra végigvezetik az interaktív képzési programon. Ez praktikus gyakorlatokból, kérdés-válasz körökből és az elméleti ismeretek átadásából áll. Az automatával kapcsolatos oktatást egy vonzó keretprogram egészíti ki a 13 000 négyzetméteres vállalati központunkban tett érdekes látogatással kombinálva. Látogasson el főhadiszállásunkra, az innováció központjába.