GO.compact

Egyszerű. Kompakt. Tárolás.

A GO.compact a gyógyszertárak kompakt és rugalmas komissiózórendszere. A szabadalmaztatott automatikus gördülőszekrény technológiának köszönhetően házhossz méterenként több ezer csomagot tárol. A GO.compact szinte szabadon konfigurálható hosszúság, magasság és szélesség tekintetében, ily módon tökéletesen illik az Ön igényeihez és a gyógyszertárban rendelkezésre álló helyhez. A cél az Ön számára legjobb megoldás. Ugyanakkor a lehető legalacsonyabb szinten tartjuk a gyógyszertárban szükséges átalakítások költségét, és ezáltal gyors megtérülést érhetünk el.

Image

GO.compact robotjaink is bővíthetőek a legnépszerűbb kiegészítő modullal, a Teljesen Automatikus Betöltővel.

A teljesen automatikus betöltésnek köszönhetően a kollégáknak nagyon kevés dolga marad: Egyszerűen beönti a betöltendő árut, elindítja a betöltést, és ... kész. A robot önállóan betölti a dobozokat, leolvassa a lejárati dátumot, sarzsszámot a datamatrix kódból és készletre emeli a terméket. Ha igazán időszűkében van, a gyorsabb betöltés érdekében az automatikussal egyidejűleg használhatja a szintén beépített kézi gyorsbetöltő modult is (kettős betöltés).

A teljesen automatikus betöltés külső kiszolgáló szállítószalagokkal bővíthető, ezeket egyszerre, előre feltöltve a teljes árubevitel autonóm módon működhet, akár éjszaka is.

 

A Data Matrix kód egyre elterjedtebb. Éppen ezért jelent gazdasági előnyt, ha a teljesen automatizált betöltést választja, de ezt nem kell azonnal eldöntenie. A GOLLMANN GO.compact robotja bármikor kiegészíthető automatikus betöltővel a kapacitás csökkentése nélkül.

A – GYORSBETÖLTŐ MODUL

Ergonómikus és gyors betöltést garantáló csatornafeltöltő - 100 termék betöltése kevesebb mint 10 perc alatt azonnali elérhetőséggel. (Opcionálisan rendelhető teljesen automatikus betöltővel is)

Gollmann - go.compact

A KIALAKÍTÁST ÖN HATÁROZZA MEG

Image

Az egyedi színválasztás arculatot teremt.

Válassza ki a kedvencét több mint 200 színből és számos furnérból, és varázsolja a GO.compactot az ÖN GO.compactjává.

A szín azonban nem minden. Az automatának tökéletesen illeszkednie kell a gyógyszertárához és annak folyamataihoz, annak érdekében, hogy máshol jobban hasznosítható erőforrásokat szabadítson fel. Értékesítő munkatársaink átfogó tanáccsal látják el a legoptimálisabb elhelyezéssel kapcsolatban, hogy a kiadási út rövid, a beépítés egyszerű lehessen.