Miért a Gollmann?

Gollmann
Miért a Gollmann?

Tárolási alapelvünk

Helykímélő gördülő szekrényrendszer. A tárolóegységek közötti „vándorló” helyköznek köszönhetően hatékonyan tud több ezer csomagot tárolni kis helyen. A kiadóberendezésben nincs szükség elérési folyosóra. Ennél már nem is lehetne kompaktabb!

Miért a Gollmann?

Rugalmasságunk

A hosszúság, magasság és szélesség EGYARÁNT változtatható. Megoldást ajánlunk az officina és a raktár átalakítására, valamint beépíthető emeletre és alagsorba, vagy az épület más részeibe.

Részletek
Miért a Gollmann?

Könnyűszerkezet mindenhol

A GOLLMANN gyógyszertári kiadóberendezések alumíniumból készültek, ezért a padlóra soha nem jut 350 kg/ m2-nél nagyobb terhelés.
Miért a Gollmann?

Könnyen betölthető rendszer

Minden csomagnak megvan a maga helye. A csomagok sohanem kerülnek egymás elé, ez egyszerűsíti a rendszert, védi a csomagokat és csökkenti az áramfogyasztást.

Miért a Gollmann?

Testre szabott mértékű automatizálás

Az automatikus kiadórendszerek folyamatos fejlődése rugalmasságot igényel. A GOLLMANN-nal bármikor lehetősége van kapacitásbővítésre és a rendszer új elemekkel (például automatikus betöltő) történő kiegészítésére. A lehetőségek széles választéka teszi az ÖN GO.compactját tökéletessé. Nem számít, hogy új robotról, vagy sokéves használat után egy továbbfejlesztésről van szó - Ön dönti el mi a legjobb Önnek. Nagy jelentőséget tulajdonítunk a rugalmasságnak, mert hiszünk abban, hogy robotja egy hosszútávú beruházás és meg kell felelnie a változó igényeknek évekkel később is.
Miért a Gollmann?

Rugalmas kialakítás

Az integráció kulcsfontosságú. A rendszer illeszkedik az adott gyógyszertárhoz és folyamatokhoz, így átfogó, az adott szükségletekhez alkalmazkodó rendszerek alakíthatók ki, hogy a befeketés sikerhez vezessen.

Miért a Gollmann?

A német gyártó, minőséget jelent

Minden kiadóberendezést Németországban fejlesztünk, tervezünk, gyártunk és alakítunk ki. Már több mint 150 munkahelyet teremtettünk. Tudjuk, hogy ez milyen felelősséggel jár.

Miért a Gollmann?

24/7 Ügyfélszolgálat

Kiterjedt szolgáltatási hálózatot biztosítunk megrendelőink részére - partnereink, proaktív karbantartóink, a rendszer paramétereinek napi ellőnőrzése, magasan képzett megrendelői- és személyes képviselőink által.
Szervíz
Miért a Gollmann?

Cégünk hasonlít az Önéhez

Tulajdonos irányította, közepes méretű vállalkozás személyközpontú megközelítéssel. Nincs nagyvállalati hierarchia, nincs anonimitás – megközelíthetőek vagyunk. A GOLLMANN több egy terméknél. Örülnénk, ha ellátogatna hallei (saalei) üzemünkbe, és erről személye- sen is meggyőződne.

A VÁLLALAT & TÖRTÉNETE

0
telepített automata
0
elégedett ügyfél
Image

Pontos „Made in Germany” munka és a gépiparban, illetve az automatizálási technológiában szerzett átfogó know-how – ezt képviseljük. Alapvető kompetenciánk nagy komplexitású, nagy mennyiségű és sokféle kisméretű termék tárolásának gazdasági automatizálásában rejlik. A társaság hallei (Saale) székhelye a közel 13000 négyzetméteres ügyintézési és gyártási területen ideális lehetőséget kínál a Gollmann Kommissioniersysteme GmbH tevékenységeinek irányításához négy kontinens 2 országában. Az új székhelyünket naponta egy szabadalmaztatott GOLLMANN gyógyszertári automata hagyja el.

SIKERÜNK RECEPTJE NEM TITOK

Jól képzett szakemberek minden területen, valamint a kutatás és fejlesztés, a tervezés, a gyártás, a telepítés, a szerviz, a marketing és az értékesítés összekapcsolása egy kézben. Ezen kívül annak alapos megértése, hogy mit is szeretnének ügyfeleink valójában.

Megrendelőink 99%-a tulajdonosi irányítású közforgalmú gyógyszertár, vagy ilyen láncnak tagja, fejlesztéseinket közvetlen gyógyszerészek javaslatai alapján végezzük.

„Ügyfélközpontúságunk” – sikerünk kulcsa, mely a leggyorsabban fejlődő robotgyártóvá teszi vállalkozásunkat.

Komissiózórendszereink kizárólag Halléban (Saale) készülnek, munkatársaink pedig folyamatosan fejlesztik és tesztelik azokat – szoros együttműködésben az ügyfelekkel és a beszállítókkal. Kizárólag kiváló minőségű és bevált ipari alkatrészeket integrálunk automatáinkba.

Egész évben lehetőséget kínálunk arra, hogy gyárunkban a színfalak mögé pillantson.  A GO.compact automatán bemutatjuk hogyan optimalizáljuk gyógyszertárának tárolási folyamatait. Itt mindent megtalál, amire egy modern és jövőbiztos gyógyszertárnak szüksége van: kompakt, helytakarékos automata közvetlen kiadóhelyekkel, csatlakoztatott árukezeléssel, teljesen automatikus betöltővel, a GOLLMANN által kifejlesztett hibrid dupla robotkarral nagy forgalmú gyógyszertárak részére, integrált, kameraalapú lejáratidátum-felismerő rendszerrel és így tovább....

Használja ki a lehetőséget, és jöjjön el hozzánk a Saale folyó partján fekvő városba, hogy kellemes és nyugodt légkörben bemutathassuk a Gollmann komissiózórendszer számos előnyét.

Image