GO.direct

A GO.direct a GO.compact robot testvére, mely a legtökéletesebb helykihasználást teszi lehetővé. Három oldalról beépíthető, nincsen szükség elérési folyosóra, ezáltal még az eddigieknél is nagyobb kapacitáskihasználtságot érünk el.

A működési elv ugyanaz, a GO.direct is az egyrekeszes tárolás alapelvén működik. Minden doboznak saját helye van, soha nem kerülnek egymásra, vagy egymás mögé, így minden termék könnyen és gyorsan kiemelhető. A 3D hibrid robotkar csak a szükséges terméket mozdítja meg - nincs átrendezés, nincs válogatás csak egyetlen célirányos mozdulat. Minden termék a lehető legrövidebb utat teszi meg a szállítószalagon vagy kerül kiadásra a gyorskiadó modulon keresztül.

Image

A KIALAKÍTÁST ÖN HATÁROZZA MEG

Image

Az egyedi színválasztás arculatot teremt.

Válassza ki a kedvencét több mint 200 színből és számos furnérból, és varázsolja a GO.directet az ÖN GO.directévé.

A szín azonban nem minden. Az automatának tökéletesen illeszkednie kell a gyógyszertárához és annak folyamataihoz, annak érdekében, hogy máshol jobban hasznosítható erőforrásokat szabadítson fel. Értékesítő munkatársaink átfogó tanáccsal látják el a legoptimálisabb elhelyezéssel kapcsolatban, hogy a kiadási út rövid, a beépítés egyszerű lehessen.