GO.rapid

A teljesen automatikus rendszer
gyorsan forgó termékekhez

Az újonnan kifejlesztett teljesen automatikus keresettrendszer tökéletes kiegészítő a sokat vásárolt gyógyszerek, az úgynevezett keresettek (gyorsan forgó termékek) automatizált tárolására és kiadására. A különlegesen magas kiadási sebesség többszörösére növeli a gyógyszertár teljesítőképességét és hatékonyságát.

A GO.rapid rendszerbe való betöltés a teljesen automatikus betároló terminálon keresztül vagy manuális gyorsbetárolással történik. Ezután a szabadalmaztatott betöltőportálunk feltölti gyógyszerekkel a csatornákat – nincs kézi adagolás, minden automatikus.

Amikor szükség van egy gyógyszerre, a csomagok másodpercek alatt egy kétirányú, a magasban futó gyűjtő szállítószalag (Ultragyors felvevő-kiadórendszer) közvetítésével a megfelelő kiadóhelyre kerülnek (akár 1400 csomag óránként).

A GO.rapid a GO.compact integrált RAPID verziójaként is elérhető.
A TELJESEN AUTOMATIKUS BETÁROLÓ MODUL
Betárolandó csomagok bebillentése, betárolási folyamat indítása - kész
Image
Gollmann - GO.rapid

A KIALAKÍTÁST ÖN HATÁROZZA MEG

Image
Az egyedi színválasztás arculatot teremt.

Válassza ki a kedvencét több mint 200 színből és számos furnérból, és varázsolja a GO.rapidot az ÖN GO.rapidjává

A szín azonban nem minden. Az automatának tökéletesen illeszkednie kell a gyógyszertárához és annak folyamataihoz, annak érdekében, hogy máshol jobban hasznosítható erőforrásokat szabadítson fel. Értékesítő munkatársaink átfogó tanáccsal látják el a legoptimálisabb elhelyezéssel kapcsolatban, hogy a kiadási út rövid, a beépítés egyszerű lehessen.