VÉGTELEN LEHETŐSÉGEK

Rugalmasság a moduláris felépítésnek köszönhetően

Már az alapfelszereltségű GO.compact is az egyik legjobb és leginkább felhasználóbarát gyógyszertári automata. A rugalmasság és ezáltal a jövőbiztonság rendkívül fontos a Gollmann Kommissioniersysteme számára ezért számos különálló modul teszi lehetővé, hogy a GO.compactot az Ön egyedi igényeihez alakíthassuk. Ennek az egyedülálló moduláris felépítésnek köszönhetően minden Gollmann automata tetszőlegesen bővíthető.

Ez az Ön számára a következőt jelenti: Ön dönti el, hogy melyek azok a műszaki jellemzők, amelyek elengedhetetlenek az Ön számára, és melyek azok, amelyekkel esetleg később szeretné gyorsan és egyszerűen kiegészíteni robotját.

KÉZI GYORSBETÖLTŐ
Image

A több mint 100 rekesszel rendelkező elülső betároló modul óránként akár 350 csomag megszakítás nélküli betárolását teszi lehetővé. A gyógyszertári automata párhuzamosan dolgozik a kollégákkal. A beolvasás és a betároló modulba helyezés után a doboz azonnal eladásra készen áll. Az automata az összes betöltött és kiadott árut regisztrálja, vezeti készletnyilvántartást, így megszakítás nélkül tudja feldolgozni a nagykereskedelmi szállítmányt az Önnek kényelmes betárolási sebességgel. Az egyszerű és gyors betárolás révén Önnek több ideje marad a betegekkel való konzultációra és az értékesítésre.